کاشت مو با ایمپلنتر از جمله موضوعات مهمی است که باید در خصوص آن بدانید. کسب اطلاعات در این زمینه بیشتر برای کسانی که به دنبال کاشت مو هستند، اهمیت پیدا میکند. به همین خاطر نیز این مقاله را در جهت ارتقا میزان اطلاعات شما در این زمینه تهیه و تنظیم کردهایم. بررسی کردن این اطلاعات کمکهای زیادی را به شما در این زمینه میکند و میتوانید با وجود دسترسی داشتن به این اطلاعات، بهتر تصمیمگیری کنید که چه روشی را برای کاشت مو خود انتخاب خواهید کرد.
روش میکروفیت
ابتدا باید روش میکروفیت را بشناسید، زیرا کاشت مو با ایمپلنتر در این روش مورد استفاده قرار میگیرد. معمولاً در روش میکروفیت، ماجرا به شکلی پیش میرود که برش دادن سر برای برداشتن فولیکولهای مو و همچنین کاشتن آنها در قسمتهای مورد نظر در یک زمان انجام میشود.
زمانی که قسمت مورد نظر در روش میکروفیت برش داده میشود و فولیکولهای مو برداشته میشوند، تمامی این فولیکولها با استفاده از وسیلهای کوچک و قلم مانند به نام ایمپلنتر در محل مورد نظر کاشت میشوند.
ویژگیهای ایمپلنتر و روش میکروفیت
ویژگیهای متعددی در اثر استفاده از روش ایمپلنتر و میکروفیت وجود دارد. این ویژگیهای مختلف را در این بخش مورد بررسی قرار میدهیم.
- ارتقا سرعت کاشت
زمانی که پزشک از ایمپلنتر استفاده میکند، میتواند سرعت کاشت را نیز بسیار بالاتر ببرد. هر قد سرعت کاشت بیشتر شود، روند کلی پروسه نیز سریعتر خواهد شد.
- افزایش بقا فولیکولها
مدت زمانی که پوست سر برش داده میشود و فولیکولها استخراج میشوند، تا زمانی که فولیکولها در جای مورد نظر کاشته میشوند، در روش میکروفیت بسیار کم است. این موضوع به دلیل استفاده از ایمپلنتر است که باعث میشود عمر فولیکولها افزایش پیدا کند و میزان موفقیت پیوند بیشتر شود.
- کاهش خونریزی و آماس در محل زخم
در روش میکروفیت که به صورت مستقیم از کاشت مو با ایمپلنتر استفاده میکند، همواره نسبت به روشهای دیگر شاهد خونریزی و آماس کمتری در محل زخم خواهیم بود. مسلماً کمتر بودن خونریزی میتواند به بهبودی سریعتر بیمار کمک کند. از سوی دیگر نیز هرقدر جای اسکار در محل پیوند گیرنده کمتر باشد، راحتتر میتوانیم زیبایی پوست سر را تضمین کنیم.
- کاهش عفونت
با استفاده از کاشت مو با ایمپلنتر، گرأفتها یا همان فولیکولهای مو پس از آن که از محل مورد نظر برداشت میشوند، در مکان مناسب کاشت میگردند. این موضوع سبب میشود تا کمترین میزان فاصله بین برداشت و کاشت باشد. قطعاً به خاطر همین موضوع نیز میزان عفونت کردن زخمها کاهش پیدا میکند. بنابراین ایمپلنتر میتواند میزان احتمال ابتلای شما به عفونت را نیز کاهش دهد.
- سرعت رشد بالا
افرادی که از روش میکروفیت و به دنبال آن از ایمپلنتر استفاده میکنند، میتوانند شاهد رشد بالاتری در موهای خود باشند. به همین خاطر نیز معمولاً این موضوع به عنوان یکی از مزیتهای روش میکروفیت عنوان میشود.
- ظاهر طبیعیتر موی کاشت شده
از آنجایی که معمولاً در این روش از ایمپلنتر استفاده میشود، پزشک میتواند دقت بیشتری را در روند کاشت مو نشان دهد. داشتن دقت بالاتر سبب میشود تا موهایی که کاشت شدهاند، ظاهر جذابتری را به خود بگیرند.
روش استفاده از ایمپلنتر
در کاشت مو با ایمپلنتر، باید پزشک مورد نظر دقت زیادی را به خرج دهد. این وسیله قلم مانند کوچک اما کاربردی میتواند کاربردها و مزیتهای مختلفی داشته باشد. بررسی کردن نحو کار و روش استفاده از آن را در این بخش انجام خواهیم داد.
ایمپلنتر در حقیقت قلمی توخالی و سوزن مانند است. برای استفاده از این قلم لازم است که آن را با زاویهای حدود ۴۰ الی ۴۵ درجه وارد پوست سر کنند و فولیکول استخراج شده را در محل لازم کاشت نمایند.
این که ایمپلنتر را در کجا قرار دهند و تا چه عمقی این سوزن را وارد پوست سر کنند، اهمیت زیادی دارد. معمولاً ایمپلنترهایی با قطر کمتر از یک میلیمتر میتوانند بدون هیچ گونه شکاف، خونریزی و مشکلی، روند کاشت را ایجاد کنند. در روند کاشت نیز هر کدام از فولیکولهای استخراج شده به صورت جداگانه در قسمت مورد نظر قرار میگیرند و کاشت میشوند.
مراقبتهای لازم پس از کاشت با ایمپلنتر
پس از انجام کاشت مو با ایمپلنتر و یا همان روش میکروفیت لازم است که فرد مراقبتهای مختلفی را رعایت کند. این مراقبتهای مختلف میتوانند سبب شوند که کار کاشت مو شما در نهایت به بهترین شکل ممکن انجام شود و بهترین نتیجه را بگیرید.
- کاهش فعالیتهای جسمی
هم فعالیتهای جسمی و هم فعالیتهای ورزشی خود را بهتر است کاهش دهید. این موضوع بنا به این دلیل که از عرض کردن بیشتر جلوگیری کنید، توصیه میشود. زخمهای محل برداشت فولیکولها و زخمهای احتمالی محل کاشت فولیکولها هنوز باز هستند. مسلماً عرق کردن میتواند بر روی این زخمها تأثیرات منفی داشته و سبب بروز عفونت شود.
- عدم پوشیدن کلاه
از پوشیدن کلاه و به خصوص کلاههای تنگ پس از انجام پیوند و کاشت مو خودداری کنید. این لباسها اجازه تنفس را به پوست سر نمیدهند و به همین دلیل نیز روند احیا موها انجام نمیشود و امکان ریزش موهای پیوند خورده وجود دارد.
- خودداری از مصرف نوشیدنیهای الکلی
هیچگونه نوشیدنی الکلی را چند روز پیش از پیوند و چند روز پس از پیوند استفاده نکنید. نوشیدنیهای الکلی میتوانند خون شما را رقیق کنند. به همین دلیل نیز روند بهبودی شما کندتر انجام خواهد شد.
- عدم لمس ناحیه کاشت شده
ناحیهای که مورد کاشت قرار گرفته است را نباید به هیچ وجه به اندازه زیادی لمس کنید. لمس کردن این قسمت میتواند سبب تحریک شدن پوست سر شده و اجازه رشد را به فولیکولهای مو ندهد.
تابش نور مستقیم خورشید
تابش نور مستقیم خورشید نیز میتواند یکی دیگر از موارد مهمی باشد که سبب جلوگیری از رشد فولیکولهای مو میشود. به همین دلیل نباید به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی زیر نور مستقیم خورشید قرار بگیرید.
- شستشوی موها
مورد بعدی در خصوص قوانین شستشوی موها است. موهای خود را بهتر است حتماً تا زمانی که بهبودی حاصل کنید، نشویید. این کار سبب میشود تا به موهایتان اجازه رشد کردن بدهید. معمولاً بیشترین مدت زمانی که میتواند برای دوره نقاهت شما مناسب باشد بین ۷ تا ۱۰ روز است.
کلام پایانی
کاشت مو با ایمپلنتر موضوعی بود که به طور کامل به آن پرداختیم و نکات مهمی که در این خصوص وجود داشتند را با شما در میان گذاشتیم. این نکات مهم میتوانند اطلاعات دقیق و کاملی را در اختیار شما قرار دهند که بتوانید تشخیص دهید چه راه کاشت مویی برایتان بهتر است. تمامی موارد بیان شده زمانی میتوانند مفید واقع شوند که شما یک کلینیک مناسب را برای این کار انتخاب کنید و در کنار آن نیز پزشک ماهر و با تجربهای را برای کاشت موهای خود برگزینید. در غیر این صورت احتمال بروز عوارض و همچنین مشکلات مختلفی که در ارتباط با موهای کاشته شده وجود دارد، برایتان بسیار بالا میرود.