کاشت مو به روش FIT

موها فاکتوری بسیار مهم در زیبایی زنان و مردان هستند. از این رو زیبایی و پرپشت بودن آن‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.
خوشبختانه با پیشرفت علم و ظهور عمل جراحی کاشت مو طاسی و نداشتن مو از زندگی بشر حذف شده است.
این روزها کاشت مو با روش‌های مختلفی ممانند روش ترکیبی، FIT، FUE، Micro FIT، Super FUE، میکروگرافت، DHI، BHT، SUT ، کاشت مو به روش تکثیر پیاز مو (سلول‌های بنیادی) و… انجام می‌شو که هر کدام بنا به تشخیص پزشک و تیم متخصص برای مراجعه‌کنندگان اجرا می‌شود.
در این مقاله اطلاعات لازم را در مورد یکی از روش‌های رایج کاشت مو به نام روش FIT به شما همراهان عزیز ارائه می‌دهیم. لطفا با ما همراه باشید.

کاشت مو به روش FIT

کاشت مو به روش FIT ( Follicular Isolation Technique) یکی از روش‌های رایج و تاثیر گذار برای جبران موهای از دست رفته است که طرفداران بسیاری نیز دارد. در واقع می‌توان گفت این روش بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که ناحیه ریزش مو آن‌ها گسترده نیست یا دچار کم پشتی مو هستند.
روش FIT کم تهاجمی‌ترین روش کاشت مو است که دوره نقاحت کوتاه با نتیجه رضایت‌بخش به همراه دارد.

برای انجام کاشت مو به روش FIT مراحل زیر انجام می‌شود:

• مراجعه به مراکز کاشت مو تخصصی
یکی از مواردی که برای انجام کاشت مو باید به آن توجه ویژه شود. انتخاب یک کلینیک کاشت مو مناسب با کادر حرفه‌ای است. کلینیک‌های کاشت مو حرفه‌ای معمولا با ارائه مشاوره تخصصی، شما را تا حد زیادی از روش انتخابی ،نحوه انجام کار و در نهایت نتیجه آگاه می‌سازند.

• طراحی خط رویش مو

طراحی خط رویش یکی از موارد بسیار مهم در کاشت مو است که نتیجه نهایی تاثیر گذار در زیبایی فرد تا حد بسیاری به آن وابسته است. در یک کاشت مو حرفه‌ای معمولا طراحی خط رویش طبق استانداردهای زیبایی شناسی چهره انجام می‌شود و ممکن است با حالت اولیه‌ای که در خط رویش طبیعی چهره وجود داشته متفاوت باشد.
طراحی خط رویش مو برای خانم‌ها و آقایان متفاوت است و برای انجام آن رعایت یک سری استانداردها لازم است.
برای طراحی خط رویش باید به تساوی فواصل چانه تا زیر نوک بینی، نوک بینی تا بین ابروها و بین ابروها تا نقطه قدامی خط رویش مو طبق قانون زیبایی شناسی یک سوم توجه ویژه شود.
خط رویش معمولا به دو صورت دستی و یا با استفاده از دستگاه‌های لیزر مخصوص انجام می‌شود.
توجه داشته باشید که برای انجام یک طراحی خط رویش دقیق، طبیعی و استاندارد توجه به نواحی میانی و شقیقه‌ها بسیار اهمیت دارد و یک خط رویش طبیعی هیچ وقت به طور کامل صاف نیست.
• انجام بی‌حسی موضعی در نواحی تعیین شده
خوشبختانه عمل جراحی کاشت مو معمولا به بیهوشی نیاز ندارد و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود.
بی‌حسی موضعی معمولا با کمک داروهایی مثل لیدوکائین انجام می‌شود به گونه‌ای که مراجعه‌کننده هیچ‌ گونه دردی احساس نمی‌کند.
• استخراج واحدهای فولیکولی (گرافت مو)
استخراج واحدهای فولیکولی (گرافت مو) از ناحیه تعیین شده به عنوان بانک مو انجام می‌شود.
موهای موجود در بانک مو معمولا دارای فاکتور طاسی نیستند و به اصطلاح موهای قوی‌تری هستند. در نتیجه بسیار مهم است که ناحیه اهدا کننده توسط پزشک متخصص و مجرب به درستی تعیین شود.
در این روش واحدهای فولیکولی به وسیله یک پانچ مخصوص که ابزار جراحی با دقت میلیمتری است، از ناحیه بانک مو به صورت تک واحدی برداشت می‌شوند.
پانچ مخصوص برداشت مو دارای لبه‌های تیز است و اندازه‌ی استوانه آن معمولا بین 75/0 تا 9/0 میلی متر متغییر می‌باشد. این پانچ‌ها با توجه به ضخامت موی هر بیمار انتخاب می‌شود.
در هر واحد فولیکولی ممکن است یک تا چند گرافت مو وجود داشته باشد و پس از جدا ساختن واحدهای فولیکولی با پانچ میلیمتری آن‌ها را به کمک انبرک‌های مخصوص جراحی با دقت از پوست سر خارج می کنند.
• آماده‌سازی فولیکول‌ها (گرافت‌ها) برای کاشت
آماده‌سازی فولیکول‌های برداشت شده یکی از مراحل مهم است که قبل از کاشت آن‌ها باید انجام شود.
تیم اجرایی کاشت مو فولیکول‌های برداشت شده را در یک محلول نگهدارنده مخصوص قرار می‌دهند تا از مرگ‌ آن‌ها جلوگیری کنند. این محلول دارای دمای مناسب و رطوبت کافی برای هیدراته نگه داشتن و در نهایت زنده نگه داشتن فولیکول‌ها در زمانیی که خارج از بدن هستند، می‌باشد.
یکی از موارد دیگری که در مرحله آماده سازی به آن توجه ویژه می‌شود چیدن فولیکول‌ها بر روی شیت یا کاغذ نواری شکل مخصوص جهت تفکیک و سرعت بخشیدن به کار است.
• کاشت
پس از گذشت مرحله آماده‌سازی نوبت به کاشت گرافت‌ها می‌رسد. در این مرحله پزشک حفره‌ها را در ناحیه کاشت ایجاد می‌کند و گرافت‌ها را در آن می‌کارد. در این مرحله دو فاکتور دقت و سرعت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. همچنین تجربه و میزان شناخت متدهای زیبایی شناسی چهره تیم اجرایی از اهمیت بسیاری برخوردار است به گونه‌ای که جهت زاویه موها و میزان تراکم آن‌ها به خوبی انجام شود.چه کسانی کاندید مناسبی برای کاشت مو به روش FITهستند؟
کاشت مو به روش FIT با این که بسیار رایج است ولی برای همه افراد پیشنهاد نمی‌شود. زیرا این روش برای افرادی که در مراحل اولیه ریزش مو هستند یا میزان طاسی آن‌ها کم است مؤثرتر می‌باشد.
اگر بخواهیم به صورت دقیق‌تر کاندیدای مناسب برای انجام کاشت مو به روش FIT را تعیین کنیم باید افراد با ویژگی‌های زیر را معرفی کنیم:
_ افرادی که پوست سر آن‌ها خاصیت ارتجاعی و کشسانی کمتری دارد.
_ افرادی که بانک موی مناسبی در پشت سر و فاصله بین دو گوش دارند.
_ افرادی که طاسی و ریزش مو آن‌ها خفیف تا متوسط است و نیازمی‌تواند به ترمیم دارند.
_ افرادی که سن آن‌ها بین 25 تا 55 سال می‌باشد.
_ افرادی که به دنبال یک روش کاشت مو غیرتهاجمی یا در اصطلاح دقیق‌ کم‌تر تهاجمی هستند.
_ افرادی که تمایل دارند موهای خود را در ناحیه پشت سر کوتاه نگه ‌دارند نیز کاندید مناسبی برای روش FIT هستند زیرا در این روش اسکارهای ناحیه برداشت مو دیده نمی‌شوند.
_ این روش نیز بهترین انتخاب برای کسانی است که قصد انجام کاشت ابرو ،کاشت ریش و سبیل دارند.

تعداد واحدهایی که در کاشت مو به روش FIT برداشت می‌شود؟

یکی از مواردی که در انجام پروسه کاشت مو اهمیت دارد، تعداد واحد‌هایی است که کاشت می‌شوند. به طور کلی تعداد واحدهای فولیکولی استخراج شده در یک جلسه، بسته به تراکم موی بیمار، حدود 1500 تا 2500 واحد فولیکولی است. این تعداد فولیکول حدود 4000 تا 8000 تار مو دارند.
یکی از اجزای تیم اجرایی تعداد واحدهای فولیکولی برداشته شده را می‌شمارد تا در پایان استخراج فولیکول‌ها، با ضرب کردن آن در تعداد موهای موجود در هر گرافت بتواند تعداد تقریبی تار موهای کاشته شده را محاسبه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/glariska/domains/glariskasht.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/glariska/domains/glariskasht.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109